Behandeling weer mogelijk in de praktijk

VANAF 1 MEI START FYSIOTHERAPIE WEERDSINGEL WEER MET BEHANDELEN IN DE PRAKTIJK.

We kunnen ons voorstellen dat u weer graag in de praktijk behandeld wilt worden. Wij zijn er klaar voor. Om dit veilig en verantwoord te doen treffen we strikte voorzorgsmaatregelen. We vragen u om daarbij te helpen. Zo dragen we samen bij aan de best mogelijke zorg op een verantwoorde manier.

Behandeling nodig?

Is uw behandeling onderbroken vanwege de coronacrisis? Uw fysiotherapeut neemt contact met u op om met u het vervolg te bepalen.

Heeft u fysiotherapie nodig en wilt u graag een behandeling starten. Bel 030-2312627 of mail praktijk@fysiotherapieweerdsingel.nl. We plannen een eerste afspraak. Uw fysiotherapeut neemt vóór de afspraak contact met u op om kort door te nemen wat uw klachten zijn en met u te bepalen hoe de behandeling gaat plaats vinden.

In de praktijk

Als het nodig is én kan dan behandelen we u in de praktijk. Hieronder leest u welke voorzorgsmaatregelen we treffen en wat we van u vragen. Bij het maken van een afspraak stellen we een aantal vragen om te bepalen of het voor u en de therapeut veilig is.

Online

De veiligste manier is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven, dus als behandeling op afstand mogelijk is behandelen we online. Het is gebleken dat dit in veel gevallen een heel goed alternatief is voor fysieke behandeling. De online fysiotherapie vindt niet plaats in een praktijk, maar in uw eigen omgeving via een beveiligde videoverbinding. Lees hier meer.

Voorzorgsmaatregelen

We volgen de regelgeving en adviezen van VWS en het RIVM.

Wat doen wij:

 • In de praktijk worden alleen mensen (patiënten en medewerkers) toegelaten die GEEN symptomen hebben zoals hoesten, niezen, benauwdheid, koorts, (milde) ziekteverschijnselen. Hebt u wel symptomen dan kijken we samen met u hoe u dan behandeld kan worden;
 • We zorgen ervoor dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de gangen en wachtkamers zijn door met minder therapeuten te werken en de starttijden te laten verspringen;
 • We bewaren met z’n allen de 1,5 meter afstand. Ook in de behandelkamer
 • Bij behandeling binnen 1,5 meter maakt de fysiotherapeut gebruik van beschermend materiaal;
 • We houden ons strikter aan de 25 minuten behandeltijd zodat er ruimte is voor hygiënemaatregelen en we op tijd kunnen beginnen met de volgende behandeling;
 • Er worden uitgebreide hygiëne maatregelen getroffen voor zowel de mensen, de materialen als de ruimtes.

Aan u vragen we:​

 • Neem een grote handdoek mee voor tijdens de behandeling;
 • Kom zoveel mogelijk op de afgesproken tijd de praktijk binnen om het aantal mensen in de wachtkamer zoveel mogelijk te beperken;
 • Desinfecteer de handen voor de behandeling met de alcohol die daarvoor klaar staat;
 • Wacht niet in de hal of gang;
 • Houdt 1,5 meter afstand.

Plan nu uw afspraak

Wilt u een afspraak plannen? Wilt u eerst overleggen of een vraag stellen? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 030-2312627 of via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Zoeken..