Sportfysiotherapie

Om gezond te leven is het belangrijk om te sporten. Helaas gaat er tijdens het sporten weleens wat mis. U kunt uw enkel verzwikken met volleybal, een pijnlijke knie hebben na het voetballen of een blessure ontwikkelen wanneer u zich heeft overtraind. Dit zijn allen veel voorkomende klachten. Iedere sport heeft zijn eigen kenmerkende bewegingen en belastingen. Een sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in het sturen en verbeteren van de ze specifieke bewegingen en belastingen en zullen door een op maat gemaakt (oefen)programma u zo snel mogelijk weer terugbrengen op uw oude sportniveau.
sportfysiotherapie revalidatie

Ideale locatie voor (sport)revalidatie

Twee van onze locaties zijn gevestigd in een grote sportschool. In deze
sportscholen zijn alle benodigde apparaten aanwezig om u te helpen met revalideren/herstellen. Na het analyseren van uw lichamelijke klacht kunnen we lokale kracht-, keten-, coördinatie-, of stabiliteitsoefeningen geven.
Daarnaast is een aangepast training/oefenprogramma belangrijk om tijdens een blessure periode toch fit te blijven.
krachtoefening sportfysiotherapie utrecht

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij kunnen u helpen met alle blessures die ontstaan zijn met het sporten, of waar
u last van heeft tijdens het sporten. Wij zullen uw sportspecifieke handelingen analyseren en trainen. Uw coördinatie verbeteren en uw belastbaarheid vergroten. Wij weten hoe belangrijk sport en gezondheid voor u is en helpen u graag om te kunnen blijven sporten of om het sporten weer te hervatten.

Wie helpt u?

Voor sport fysiotherapie kunt u terecht bij:

Welke locaties?

Voor sport fysiotherapie kunt u terecht op locatie:

Zoeken..