Arthur Samson

Algemene fysiotherapie, dry needling & medical taping

Iedereen is anders, waardoor klachten zich bij iedereen anders uiten. Dat maakt dat elke behandeling op maat gemaakt wordt. Ik zoek naar welke behandelmethode bij jou en je klachten past. Over het algemeen bestaat een behandeling uit een combinatie van manuele technieken om op weefselniveau invloed uit te oefenen, en oefeningen om mobiliteit kracht en stabiliteit te trainen.

Hierdoor werken we samen om je klachten te verhelpen en waar mogelijk in de toekomst te voorkomen.

Ik volg regelmatig cursussen om zo een breed scala aan behandelmogelijkheden, technieken en inzichten te leren. Deze kan ik dat weer in de behandelingen aanbieden, zodat we je samen weer zo snel mogelijk in beweging krijgen.

Mocht je twijfelen over iets waar je last van hebt, spreek me dan vooral aan in de sportzaal of maak gebruik van de blessure check, dan kijken we samen of ik iets voor je kan betekenen.

BIG-registratie: 19919592204

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Maandag: 8.00 – 12.00

Donderdag: 14.00 – 18.00

Dinsdag: 08.00 – 20.00

Vrijdag: 08.00 – 18.00

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..