Marnix Cleveringa

Algemene fysiotherapie & Psychosomatische fysiotherapie

Ik ben Marnix Cleveringa, 35 jaar, en sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut. Direct na mijn afstuderen ben ik begonnen met de opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut omdat ik erg geïnteresseerd raakte in de verbinding tussen lichaam en geest. Lichamelijke of geestelijke klachten zijn vaak een manier van ons lichaam om ons te vertellen dat er iets niet helemaal goed gaat. De Kunst is om naar deze signalen te kunnen luisteren en om te gaan met het onderliggende probleem.

In de behandeling gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten en leert u hiermee om te gaan. We kijken welke factoren in uw omgeving, gedrag of gedachten een onderhoudende rol spelen en gaan aan de slag om dit aan te pakken. Ieder mens is uniek en daarom bekijken we samen wat het best bij u past zodat u precies krijgt wat u nodig heeft om verder te komen.

Ik help u graag verder met klachten die samen hangen met spanning of waarvan niet altijd duidelijk is wat de oorzaak is.

BIG-registratie: 89066704104

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Woensdag: 12.00 – 21.00

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..