Marnix Cleveringa

Algemene fysiotherapie & Psychosomatische fysiotherapie

Ik ben Marnix Cleveringa en inmiddels alweer 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut waarvan de laatste 10 jaar als psychosomatisch fysiotherapeut.
Sinds 2018 ben ik werkzaam voor de praktijk aan de Weerdsingel.

Al tijdens mijn studie had ik veel interesse in het verband tussen lichaam en geest en ben ik mij steeds meer gaan fascineren hoe sterk de wisselwerking tussen beide is.

Naar mijn idee staan lichamelijke klachten vaak niet op zichzelf en zijn ze vaak een signaal van ons lichaam wat ons iets probeert te vertellen. Het is de kunst om goed te leren luisteren naar wat het lichaam ons vertelt en al helemaal om daar vervolgens naar te handelen.

Wat mij drijft in mijn werk is dat ik een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven van mensen. Dat ze weer met meer ontspanning, rust, vertrouwen en inspiratie door het leven kunnen gaan.

Naast werken houdt ik mijzelf bezig met allerlei sporten en buiten zijn, hou ik erg van lezen, in de hangmat hangen, bordspelletjes en muziek maken met mijn vrienden.

BIG-registratie: 89066704104

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Woensdag: 12.00 – 21.00

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..