Michelle Huang

Fysiotherapie

Aandacht besteden aan hoe we als mens bewegen beweegt mij. Ik ben Michelle, afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeute in 2020. Voordat ik dit vak heb gekozen, had ik eerst een bachelor in Biologie gedaan. Toen ontdekte ik dat ik het contact met mensen miste en koos daarom voor dit vak. Ondertussen groeide mijn interesse ook in het beoefenen van yoga. In 2016 heb ik de Vinyasa Yoga Docentenopleiding voldaan en geef sinds 2017 yoga lessen op Fit For Free Nieuwegein. Ik zie veel raakvlakken tussen fysiotherapie en yoga, met name het erkennen van de belastbaarheid van het lichaam op dat moment en vervolgens de juiste oefeningen in te zetten die herstellend, of zelfs grensverleggend kunnen werken.

Als fysiotherapeute luister ik naar uw volledige verhaal en naar aanleiding daarvan volg ik de bevindingen die uit het lichamelijk onderzoek komen, zodat er een gepaste en op maat gemaakte behandeling kan worden aangeboden. Ik werk graag samen met mijn collega’s, dus als ik merk dat u baat kan krijgen bij een bepaalde behandeling die ik niet bied, spreek ik dat met u af. Zo kunnen we als team u zo goed mogelijk helpen bij het verlichten of wegnemen van uw klacht.

Buiten m’n werk houd ik mij graag bezig met muziek maken, meditatief schrijven, lezen en Qi Gong. Deze activiteiten zijn verschillende manieren om dichtbij mezelf te blijven en geaard in het leven te staan.

Sinds 2021 ben ik werkzaam op Fysiotherapie Weerdsingel West en YorBody Kanaleneiland. Als ik iets voor u kan betekenen, ontmoet ik u graag op één van deze locaties voor een intake.

Mocht u meer willen weten of een afspraak willen maken, dan help ik u graag.

BIG-registratie: 39928333704

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Locatie Weerdsingel | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Dinsdag: 12:00-20:00

Zaterdag: 14:00-18:00

Maandag: 9:00-12:00

Donderdag: 14:00-17:00

Zoeken..