Roos Grendel

Algemene fysiotherapie

Hoi! Per 01 februari 2019 ben ik gestart als fysiotherapeut bij YorBody. Graag stel ik mij dan ook even aan je voor.
Ik ben Roos, 28 jaar oud en eind vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut. Hiervoor heb ik de 4-jarige MBO studie Sport & Bewegingscoördinator afgerond. Tijdens deze studie heb ik heel veel praktijkervaring opgedaan en heb ik er een leuke baan in een sportschool aan overgehouden waar ik mensen begeleid bij het behalen van verschillende doelstellingen.

De combinatie van mijn twee studies is mij op het lijf geschreven omdat ik de werking van het menselijk lichaam tijdens bewegen en sport super interessant vind.
Zelf sporten, hoe kan het ook anders doe ik erg graag. Ik heb vroeger intensief aan marathonschaatsen gedaan en nu train ik graag zelf in de sportschool. Daarnaast ben ik groepslesinstructeur van LesMills RPM en BodyPump. In deze lessen probeer ik met veel enthousiasme de deelnemers naar een hoger niveau te brengen.

Mensen helpen zit in mijn bloed en ik krijg een adrenalinekick van situaties waarbij veel mensen juist terugdeinzen. Dit heeft mij 1,5 jaar geleden doen besluiten om mijzelf aan te melden bij de vrijwillige brandweer. De keuringen heb ik inmiddels doorstaan en ik ben nu met mijn laatste opleidingsjaar bezig.
Als ik op vakantie ga, ben ik het liefst in de bergen te vinden met mijn snowboard, maar een weekje aan het strand liggen vind ik ook heerlijk.
Loop gerust eens binnen om kennis te maken en wie weet tot ziens.

Waar en wanneer?

Kanaleneiland

Maandag: 18.00 – 21.00

Dinsdag: 8.00 – 12.30

Donderdag: 8.00 – 12.30

Vrijdag: 8.00 – 16.30

Maandag: 8.00 – 12.30

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..