Sandra van de Pol

Oefentherapie Cesar en slaapoefentherapeut

In 2011 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben oefentherapie Cesar gaan studeren omdat mijn interesse ligt bij de fysieke en psychische mogelijkheden van de mens, welke onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een goed houdings- en bewegingspatroon waar je goed in kunt ontspannen is dan ook erg belangrijk om klachten te verminderen en ook zeker te voorkomen.

Naast oefentherapeut Cesar ben ik ook ZwangerFit-docent. Ik geef zwangere vrouwen advies over bewegen tijdens en na de zwangerschap, waarin ze leren omgaan met de veranderingen van hun lijf. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gevolgd en hierin ervaring opgedaan met betrekking tot o.a. werkplekadvies en ergonomie, valpreventie en valtraining bij ouderen, scoliose behandeling, zitproblematiek en ademhaling en ontspanning.

Ik werk 5 dagen in de week als oefentherapeut Cesar. Hierdoor zie ik veel verschillende klachten en bewegingspatronen. Herkent u bij uzelf bijvoorbeeld een holle rug en pijn in uw onderrug of een gebogen bovenrug en wellicht pijn in het nek-schoudergebied. Dan is het goed om uw houding te leren aanpassen zodat u zelf invloed kunt uitoefenen op uw klachten.

Als zelfstandig Oefentherapeut   werk ik 2 dagen  voor fysiotherapie Weerdsingel en  3 dagen per week in mijn eigen  praktijk:    Praktijk voor Oefentherapie Cesar Woudenberg.

Ik ben lid van onze beroepsvereniging VvOCM en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken dan help ik u graag.

BIG-registratie: 19915069394

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Maandag 12.00-20.00

Donderdag 10.00-17.30

Wat anderen zeggen over Sandra:

  • Sandra is geduldig, legt de dingen goed uit en begrijpt wat ik wil.

  • Ze legt alles rustig, duidelijk en begrijpelijk uit. Ik raad haar zeker aan anderen aan.

  • Ik voel me op mijn gemak en ik kan de adviezen gelijk toepassen.

Zoeken..