Sanne Nijenhuis

Fysiotherapie

Mijn naam is Sanne Nijenhuis en vanaf 2010 werk ik als fysiotherapeut. Voor en tijdens mijn studie gaf ik altijd trainingen op een sportschool en had ik een eigen bedrijf in pilates. Rug-, nek-, en schouderklachten fascineerden me en zo werd het geleidelijk een bedrijf voor fysiotherapie en pilates bij deze klachten. Naast mijn eigen bedrijf werkte ik als zelfstandig waarnemer in diverse fysiotherapiepraktijken. Steeds meer werd ik geraakt door de verbinding van deze klachten met de psyche en zodoende heb ik me hierin verder ontwikkeld en geschoold.

Na 10 jaar eigen bedrijf, wilde ik graag weer meer in de praktijk werken en minder als ondernemer. Na een tijd in de tweede lijn te hebben gewerkt met mensen met burn out en chronische pijn, waarbij ik me ook specialiseerde in re-integratie, ben ik terug in de eerste lijn.

Bij onder andere (chronische) rug-, nek-, en schouderklachten, chronische en/of steeds terugkerende pijn, burn-out, vermoeidheidsklachten, (terugkerende) uitval op werk en overige spanningsgerelateerde klachten kan ik goed ondersteunen.

Extra opleiding heb ik gevolgd tot arbeidsfysiotherapeut (ofwel adviseur arbeid en gezondheid), in adem- en ontspanningstherapeut, in mindfulness, Acceptance en Commitment Therapy, Neuro Linguistisch Programmeren, dansante fysiotherapie, communicatietechnieken en yin yoga.

Naast mijn werk ben ik moeder van een dochter en heb ik als grote hobby’s kamperen en kleinkunst. Ik schrijf, speel piano, zing en treed op.

 

BIG-registratie: 69913145704

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Locatie Weerdsingel | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Dinsdag: 9:00-17:00

Woensdag: 9:00-17:00

Zoeken..