Behandeling tijdens lockdown

Ook tijdens deze lockdown mogen en kunnen we u nog steeds behandelen in de praktijk. Helaas moeten de fitnesscentra sluiten en helaas geeft Fit4Free geen toestemming om onze praktijk ruimte te gebruiken. Gelukkig kunnen we u nog wel de zorg bieden die u nodig heeft op de Locatie Weerdsingel en de locatie Europaplein. Van 15 december tot in ieder geval 19 januari 2021 vinden alle behandelingen daar plaats.

De Praktijk Yorbody Kanaleneiland is gevestigd binnen de Fit For Free aan de Beneluxlaan 21 (direct naast de tramhalte ). De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het winkelcentrum en u kan indien nodig gebruik maken van de lift naar de 1 e verdieping. Als fysiotherapeut raden wij u natuurlijk aan om zo mogelijk altijd de trap te nemen. Bij aankomst in de hal bevindt de fysiotherapie behandelruimte zich direct na de schuifdeuren aan de linkerzijde.

Als u een afspraak heeft voor een behandeling heeft kunt u plaatsnemen op een van de stoelen bij de fysiotherapie ruimte. De fysiotherapeut zal u dan op het afgesproken tijdstip komen halen. Komt u voor training of revalidatie dan kunt u doorlopen voorbij de balie van de Fit for Free, en mag u vast beginnen met uw warming up zoals afgesproken met uw fysiotherapeut.

Therapieën

Bij de Praktijk Yorbody Kanaleneiland kunt u terecht voor:

Fysiotherapie | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Algemene fysiotherapie

Wie werken hier?

Bij YorBody Kanaleneiland kunt u terecht bij de volgende therapeuten.

Zoeken..