Brigitte Raasveld

Oefentherapie Cesar & Slaapoefentherapie

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht.

Vrijwel direct na het afstuderen ben ik mij gaan verdiepen in het analyseren en behandelen van rugklachten, slaapproblematiek en ademhaling- en spanningsklachten. Ik ben werkzaam als zelfstandige voor een aantal opdrachtgevers in Nederland en heb daarnaast mijn eigen bedrijf BeweegBalans.nl. Hierbij richt ik mij meer op bedrijfsworkshops op maat en individuele coaching. Bij workshops kun je denken aan een workshop (thuis) werken, gezond slapen, een training fysieke belasting of een werkplekonderzoek en -advies.

Sinds november 2020 ben ik werkzaam voor Fysiotherapie Weerdsingel en maak ik deel uit van dit enthousiaste team. Wat ik prettig vind werken is de laagdrempelige samenwerking met de verschillende disciplines om de hulpvraag van de cliënt zo goed mogelijk te beantwoorden.

In mijn werk als Oefentherapeut breng ik je graag weer in balans en (letterlijk) in beweging, zowel bij klachten als het voorkomen ervan. Tijdens de behandelsessies vind ik het belangrijk dat je je eerst bewust wordt van je eigen houding- en bewegingsgewoonten en zelf de fysieke of mentale signalen leert herkennen, zodat je daarna de aangeleerde vaardigheden en oefeningen in het dagelijks leven kunt gaan toepassen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen middels slaapoefentherapie, bij volwassenen, adolescenten en (jonge) kinderen.

Ik ben lid van de beroepsvereniging VvOCM, het netwerk voor slaapoefentherapie en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken, dan help ik je graag.

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Maak gemakkelijk online een afspraak direct in onze agenda:

Of vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.