Wiesje Korevaar

Sport- en ontspanningsmassage & praktijkassistent

Sinds 2016 werk ik als praktijk assistent bij Fysiotherapie Weerdsingel. Ik plan onder andere de afspraken in en ben het aanspreek punt voor veel zaken. Tevens adviseer ik bij het aanmeten van braces en andere ondersteunende artikelen die het herstel van de klacht of de fysiotherapeutische behandeling van collegae optimaliseren. Naast deze functie ben ik ook in 2019 mijn eigen praktijk voor kindercoaching en klachtgerichte massages gestart.

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie. Jaren ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in een particuliere praktijk en in een re-integratie centrum. Na het afronden van de masterstudie Medische Antropologie en Sociologie ben ik ander werk gaan uitvoeren.. Nu ben ik met veel enthousiasme en toewijding terug in de paramedische sector en geef ik klachtgerichte, sport en ontspannings- massages.

Mijn taak is om middels massage bij te kunnen dragen aan herstel en ontspanning. Ik werk hierbij nauw samen met mijn collegae fysio- en manueeltherapeuten waar de desbetreffende persoon eventueel onder behandeling is. Juist de combinatie van de sociale en fysieke aspecten vind ik erg leuk. Alle opgedane werkervaring en afgeronde studies pas ik toe op mijn werkzaamheden. Ik werk graag met mensen en voor mensen.

Tenslotte ben ik privé een fanatiek hardloopster en train bij een atletiek vereniging. Waar voorheen mijn passie lag bij lange duurlopen (trailrunning en marathons), ben ik mij de laatste jaren meer gaan richten op snelle kortere afstanden. Dit heeft weer een andere manier van trainen, herstel en rust nemen. Hierdoor weet ik als geen ander dat een fysiotherapeutische massage spier herstel kan bevorderen en eventuele verdere (sport) blessures daarmee voorkomen kunnen worden. Daar draag ik graag aan bij. Meer informatie kunt u vinden op www.praktijkwiesje.nl

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Maak gemakkelijk online een afspraak direct in onze agenda:

Of vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.