Therapieën

Klachten ontstaan omdat uw lichaam uit balans is geraakt. Het evenwicht tussen belasting (wat u van uw lichaam vraagt) en belastbaarheid (wat uw lichaam aan kan) is verstoord. Uw lichaam raakt overbelast. Deze overbelasting kan plotseling ontstaan, bijvoorbeeld na een ongeluk. Maar ook geleidelijk, zoals bij spanning, door een verkeerde houding of onjuist bewegingspatroon.

Meestal spelen verschillende factoren een rol. Door aandacht te besteden aan deze factoren is herstel van de balans mogelijk en verdwijnen of verminderen uw klachten. Onze gespecialiseerde therapeuten werken samen met u aan uw herstel. Zo leert u zelf uw lichaam in balans te houden en klachten te verminderen, op te heffen en te voorkomen.

Algemene fysiotherapie

Manuele therapie

Sport fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie

Oefentherapie Cesar

Sport en ontspanningsmassage

Dry needling

Medical taping

Hulpmiddelen

Ik, Rachel van Westing (1964), volgde de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van bekken- en bekkenbodem problematiek, ben geregistreerd als bekkenfysiotherapeut en heb een masterdiploma voor bekkenfysiotherapie bij de de Somt University of Physiotherapy. Door mijn sportacademie opleiding ben ik ook een specialist in het motorisch leren, zodat de klant snapt waarom hij/zij de oefeningen moet doen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en al 20 jaar werkzaam in de pre- en postpartum gezondheidszorg. Ik werk op vrijdagmiddag op de Weerdsingel West 40, omdat ik het belangrijk vind om multidisciplinair te kunnen overleggen en ik de collega’s zeer vakkundig vind. Uiteraard met u toestemming.

Voor het maken van een afspraak met Bekkenfysiotherapeut Rachel van Westing kunt u bellen 06-25001790 of mailen naar bekkenfysiopugm@gmail.com

rachel

Start typing and press Enter to search