Lieke Otten

Algemene fysiotherapie

BIG: 69925806004

In 2019 ben ik, na mijn opleiding, begonnen als fysiotherapeut. Ik vind het leuk om te zien hoe verschillende praktijken, therapeuten en locaties werken en heb daardoor heel wisselende ervaringen. Begin 2023 ben ik in Utrecht gaan wonen en ik ben sinds oktober dit jaar werkzaam in de praktijk op de Weerdsingel. Wat ik leuk vind aan mijn werk als fysiotherapeut is om ongeacht de klacht, oorzaak, verloop of de omstandigheden uit te vinden wat we kunnen doen om het beter te maken. Ik ben altijd benieuwd naar op welke manier de verschillende aspecten samenwerken en hoe we die in kunnen zetten om de klacht te verminderen. Ik hecht er veel waarde aan de persoon en de klacht als een geheel te zien. Door deze manier van kijken richt ik me meestal op het gehele keten en is mijn doel mensen de middelen te geven om de klacht aan te pakken.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik ook roeicoach, Wat als gevolg heeft dat ik niet altijd in de praktijk ben. De combinatie van mijn werk als coach en fysiotherapeut houden me scherp en nieuwsgierig naar alle aspecten die er voor zorgen dat mensen beter worden. Welke definitie daarvan we dan ook nastreven. Dit in combinatie met de nieuwsgierigheid naar de keten maken dat, ondanks dat ik me (nog) niet gespecialiseerd heb, ik affiniteit heb met klachten van manuele aard en ik bijzondere interesse heb in sport en atleten.

Gezien ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt is het vrij veilig om te zeggen dat ik van roeien en coachen houd. Zelf zit ik het liefst op mijn racefiets maar ik houd ook van schaatsen, hiken, handwerken en de (Zwitserse) Alpen.

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Maak gemakkelijk online een afspraak direct in onze agenda:

Of vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.