Michelle Huang

Algemene fysiotherapie

BIG: 39928333704

*Ik spreek naast Nederlands, ook Chinees (Mandarijns, Kantonees en Hakka)

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als Algemeen Fysiotherapeute aan de Hogeschool Thim van der Laan. In mijn laatste jaar van de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in verscheidene fysiotherapie praktijken en was ik werkzaam als Yoga docente bij de Fit For Free in Nieuwegein. Ik gaf zowel rustigere Vinyasa Yoga lessen als Power Yoga, de wat dynamischere variant. Sinds 2021 ben ik hier werkzaam als Algemeen Fysiotherapeute. Ik werk op 3 verschillende locaties; namelijk Weerdsingel, YorBody Europaplein en Yorbody Beneluxlaan. Ik behandel verschillende klachten aan het bewegingsapparaat. Zoals een blessure na sport of een val, wervelkolomklachten of overbelasting van spieren en pezen. Voor revalidatie na een operatie kunt u ook bij mij terecht. Als het onduidelijk is waar de klacht vandaan komt, kunnen we samen ontdekken wat er aan de hand is. Ik maak vaak gebruik van Trigger Point therapie, mobilisaties en oefentherapie. Samen maken we een geschikt behandelplan om uw herstel te bevorderen.

Naast Fysiotherapie houd ik mij graag in beweging in de vorm van dansen. In mijn kinderjaren zat ik op ballet en jazzles in Suriname. In Nederland heb ik Yoga ontdekt en gaandeweg ook Qi Gong en Contemporary Dans. Met de theoretische kennis van de opleiding Fysiotherapie en de praktische verkenning van het lichaam door Yoga, Qi Gong en Dans hoop ik niet alleen mezelf, maar ook anderen te inspireren om te ontdekken hoe het lichaam werkt en hoe wij er het beste voor kunnen zorgen.
Mijn werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag. Als u denkt dat ik iets voor u kan betekenen, kunt u gerust een afspraak willen maken voor een intake en een behandeling. Tot dan!

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Maak gemakkelijk online een afspraak direct in onze agenda:

Of vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.