Rachel van Westing

Bekkenfysiotherapeut

BIG: 39037750504

Mijn droom is altijd geweest om naar de sportacademie te gaan. Dit heb ik gedaan op de KALO in Tilburg. Echter ik stond een jaar als gym juf voor de klas en bedacht me toen al dat ik dit niet wilde doen tot mijn pensioen. Dit is de reden dat ik direct door ben gaan studeren aan de Thim van de Laan academie. In 1992 ben afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland.

Bij de eerste waarneming kwam ik met de bekkenbodem in aanraking en was gefascineerd door dit systeem. En ik ben me weer gaan specialiseren.

Als bekkenfysiotherapeutekom je erachter dat de klachten in bekkenbodem en/of bekken veel impact hebben in het kwaliteit van leven. En ik vind het fijn om mensen hierbij te helpen.

Ik werk sinds oktober 2021 op de Weerdsingel West. Naast het werk ben ik veel met sport bezig ; tennissen, golven en hardlopen. Daarnaast vind ik het leuk om te dansen samen met mijn man.

Mijn motto is; blijf in beweging en laat je bewegen.

Voor het maken van een afspraak met Bekkenfysiotherapeut Rachel van Westing kunt u bellen 06-25001790 of mailen naar bekkenfysiopugm@gmail.com

Afspraak maken

Makkelijk online geregeld.

Maak gemakkelijk online een afspraak direct in onze agenda:

Of vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.